Nyhedsbrev sommer 2023

Kære alle i Skælskør Rytmiske Kor. Forhåbentlig har I alle en dejlig ferie og sommer, hvor “batterierne” bliver ladet godt op, så I er klar til hverdagslivet i den nærmeste fremtid. Der er det jo godt at have koret at tænke på, og jeg ved, I alle er opsatte på at mødes igen. Vi lægger jo ud d. 17. august ( se i Kalender), og har udsigt til et godt og aktivt efterår. Gad vist, om ikke Lars har et par nye numre med til os! Et af arrangementerne er kortræffet d.28. oktober, og “Jeppe” er ved at være klar med invitationerne, så kig i jeres indbakke med mellemrum i den nærmeste fremtid. Nedenstående er en oplistning over de p.t. kendte arrangementer, så kryds af i kalenderen når I har gennemlæst det.

Opstart torsdag d. 17. august. Da det er 1.øvedag i måneden, lægger Süss hus til vores “sluk efter”.

Koncert lørdag d. 9. september omkr kl. 12.30 i Tjæreby forsamlingshus i anledning af Vivi’s 60 års fødselsdag, som er senere på året, men hun holder festen denne dag.

Vi satser på at holde “åben sangaften” torsdag d. 14. september.

Koncert i Tjæreby forsamlingshus torsdag d. 12. oktober, tidspunkt følger senere.

Kortræf lørdag d. 28. oktober, invitationen udsendes efter sommerferien.

Afslutning på efteråret er torsdag d. 14. december. Vi har p.t. en “halv” aftale med Rytmekoret fra Slagelse om at give koncert for hinanden hos dem i Slagelse på “Det lille teater”. Nærmere info når aftalen er på plads. Det var alt for denne gang, jeg glæder mig til at se jer alle d. 17. august til et forrygende efterår, vi SES. Mange korhilsner, Jan