Download bilag til persondatapolitikken i Skælskør Rytmiske Kor 2019

 

Persondatapolitik for Skælskør Rytmiske Kor. 

Skælskør Rytmiske Kor er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Skælskør Rytmiske kor, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved Skælskør Rytmiske kor´s behandling af dine personoplysninger. Skælskør Rytmiske Kor behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. 

1. Hvornår indsamler og anvender Skælskør Rytmiske kor dine personoplysninger

Skælskør Rytmiske Kor indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

1. Når du indmelder dig som medlem af Skælskør Rytmiske kor.

2. Når du tilmelder dig som medlem af Skælskør Rytmiske kor eller ønsker at gøre brug af Skælskør Rytmiske Kor indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af Skælskør Rytmiske Kor, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til og frameldinger til aktiviteter og arrangementer.  I denne forbindelse indsamler Skælskør Rytmiske kor alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-mail adresse.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til Skælskør Rytmiske Kor.

 

2. Hvornår videregiver Skælskør Rytmiske Kor dine personoplysninger

Skælskør Rytmiske Kor kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til:

  • a. leverandører Skælskør Rytmiske Kor samarbejder med for at yde services til dig i forbindelse med administration af dit medlemskab.
  • b. øvrige tredjeparter i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller brug af Skælskør Rytmiske Kor, herunder evt. revisor i forbindelse med regnskab eller 
  • ​c. hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer.

3. Hvordan beskytter Skælskør Rytmiske Kor dine personoplysninger

Skælskør Rytmiske Kor har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Skælskør Rytmiske Kors sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Skælskør Rytmiske Kor kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Skælskør Rytmiske Kor´s sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

4. Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Skælskør Rytmiske Kor behandler om dig, kan du rette henvendelse til Skælskør Rytmiske Kor´s formand. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Skælskør Rytmiske Kor behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Skælskør Rytmiske Kor om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Skælskør Rytmiske Kor er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i Skælskør Rytmiske Kor´s  påkrævede oplysninger, der er nødvendige for, at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald kan du ikke modtage nogen ydelser fra Skælskør Rytmiske Kor.  

5. Hvor længe opbevarer  Skælskør Rytmiske Kor dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse

Hos Skælskør Rytmiske Kor gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål. Såsom administration af dit medlemskab af Skælskør Rytmiske Kor, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. 

6. Hvad sker der, når Skælskør Rytmiske Kor ændrer denne persondatapolitik

Skælskør Rytmiske Kor opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholde gældende lovgivning. Dette medfører, at Skælskør Rytmiske Kor løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Skælskør Rytmiske Kor dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte Skælskør Rytmiske Kor`s formand.

7. Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:

Skælskør Rytmiske Kor v/formand Jan Jensen, Nytorv 6,1. 4230 Skælskør.  Tlf. nr. 60 12 32 83  eller email: jamus@mail.tele.dk