FØLG MED

I Skælskør Rytmiske Kor øver vi ugenligt, men vi er også ofte ude at optræde. På denne side kan du følge med i vores arrangementer, koncerter og øvedage.

dec
7
tors
2023
Koncert 7. december, “Det lille teater” i Slagelse
dec 7 kl. 19:00 – 22:00

Kære alle sangere i SRK.
D. 7. december skal vi prøve noget nyt, nemlig at synge en intern koncert med “Rytmekoret” fra Slagelse. Konceptet går ud på, vores kor og Rytmekoret synger for hinanden, stadig med hver sit repertoire. Vi skal altså IKKE øve et fællesrepertoire. Det bliver jo spændende at synge for nogen, som har et repertoire beslægtet med vores eget, og som også kigger lidt på det teknisk/faglige indhold.Så glæd jer til dette arrangement, som nok bliver det sidste inden jul. Og som en reminder, vi holder vores sidste øvedag inden jul d. 14. december.
Kh Jan

mar
23
lør
2024
Vilde Vestsjælland d. 23. marts 2024
mar 23 kl. 17:30 – 23:00

Hej til alle interesserede.
Så har vi datoen for det ultimative arrangement i Skælskør Rytmiske Kor, nemlig “Vilde Vestsjælland”, som løber af stablen lørdag d. 23.-marts fra kl. 17.30 til ca. kl 23 i Det Røde Pakhus. Konceptet er efterhånden velkendt: En bred vifte af musik, talks, dans og en festklædt ramme gør, det bliver en aften, som I alle vil have gentaget. Så glæd jer, info og billetkøb kommer i løbet af efteråret, vi glæder os til at se jer.
Mange korhilsner, Skælskør Rytmiske Kor