okt
12
tors
2023
Tjæreby torsdag d. 12. oktober
okt 12 kl. 18:30 – 21:30

Kære SRK-sangere.
Det begynder at ligne en vane i det kommende efterår, at optræde i Tjæreby forsamlingshus, men det har vi at glæde os til. En torsdagskoncert har vi her en aftale om, i vores øvetid, så gå ikke glip af denne oplevelse. Det har jo de øvrige gange været en stor fornøjelse at komme i Tjæreby forsamlingshus og synge for et stort talstærkt publikum. Og så får vi også anledning til at lade andre høre resultatet af øveaftenerne, og det er jo i sidste ende det, vi gerne vil vise frem for tilhørerne.Nærmere info omkring tidspunkt,evt. ledsagere og spisning følger, når dagen nærmer sig.
Mange hilsner, Jan

okt
28
lør
2023
Kortræf d. 28. oktober i Det Røde Pakhus
okt 28 kl. 09:00 – 21:00

Kære alle korsangere i DK.
Så er dagen kommet til vores årlige kortræf, og i år har vi engageret Anna Sofie Larsen, som kommer med temaet “Dansk efterår”. Invitationerne er ude nu, og alle informationer om arrangementet kan findes under “bjælken” Kortræf 2023 her på hjemmesiden, ligesom du også kan tilmelde dig der, hvis du ikke har fået invitationen. Vi glæder os allerede.
Mange korhilsner, bestyrelsen SRK

nov
18
lør
2023
Julerepertoire/julefrokost d. 18. november
nov 18 heldags

Kære alle sangere i SRK.
Det lyder jo utroligt, men tiden løber, og derfor skal vi til at tage hul på vores julerepertoire. Det bliver denne gang d. 18. november, og som sædvanlig er det et heldages-arrangement, og til nye medlemmers orientering, er det også dagen, hvor vi afholder julefrokost efterfølgende. Praktisk info vedr. arrangementet kommer senere, og det skal nævnes i denne forbindelse, at vi endnu ikke har fundet et sted at være, men der arbejdes på højtryk for det. Sæt kryds i kalenderen og vær med til dette arrangement.
Mange korhilsner, Jan

dec
7
tors
2023
Koncert 7. december, “Det lille teater” i Slagelse
dec 7 kl. 19:00 – 22:00

Kære alle sangere i SRK.
D. 7. december skal vi prøve noget nyt, nemlig at synge en intern koncert med “Rytmekoret” fra Slagelse. Konceptet går ud på, vores kor og Rytmekoret synger for hinanden, stadig med hver sit repertoire. Vi skal altså IKKE øve et fællesrepertoire. Det bliver jo spændende at synge for nogen, som har et repertoire beslægtet med vores eget, og som også kigger lidt på det teknisk/faglige indhold.Så glæd jer til dette arrangement, som nok bliver det sidste inden jul. Og som en reminder, vi holder vores sidste øvedag inden jul d. 14. december.
Kh Jan

mar
23
lør
2024
Vilde Vestsjælland d. 23. marts 2024
mar 23 kl. 17:30 – 23:00

Hej til alle interesserede.
Så har vi datoen for det ultimative arrangement i Skælskør Rytmiske Kor, nemlig “Vilde Vestsjælland”, som løber af stablen lørdag d. 23.-marts fra kl. 17.30 til ca. kl 23 i Det Røde Pakhus. Konceptet er efterhånden velkendt: En bred vifte af musik, talks, dans og en festklædt ramme gør, det bliver en aften, som I alle vil have gentaget. Så glæd jer, info og billetkøb kommer i løbet af efteråret, vi glæder os til at se jer.
Mange korhilsner, Skælskør Rytmiske Kor