FØLG MED

I Skælskør Rytmiske Kor øver vi ugenligt, men vi er også ofte ude at optræde. På denne side kan du følge med i vores arrangementer, koncerter og øvedage.

dec
4
søn
2022
Julekoncert i Høve Kirke d. 4. december
dec 4 kl. 13:00 – 14:30

Kære sangere i SRK.
Årets 1. julekoncert bliver i Høve Kirke med mødetid kl 13. og afholdelse af koncert kl. 14. Det bliver dejligt at komme ud til publikum igen, og få testet vores stemmer udenfor øvelokalet. Det er en koncert, vi faktisk var booket til for 2 år siden, men covid satte en stopper for det. Nu er vi endelig på banen, og kan give publikum en stor oplevelse. Så derfor, bak op om dette arrangement, det er jo også det, vi er her for.
Mange julekorhilsner Jan

dec
8
tors
2022
De 9 læsninger i Magleby kirke d. 8. december
dec 8 kl. 18:00 – 20:30

Kære korsangere i SRK.
Torsdag d. 8. december fra kl 18. deltager vi i den kombinerede koncert/9 læsninger i Magleby kirke. Vi har ventet på, hvornår Magleby/Ørslev/Holsteinsborg kirker ville have os til denne specielle “gudstjeneste”, da den oprindelig også var programsat for 2 år siden, inden covid satte en stopper for det. Nu er vi her, og mon ikke vi til den tid er varmet godt op, da vi 4 dage før har gæstet Høve kirke. Glæd jer til atter at få brugt stemmerne, inden julens lækkerier “overmander” jer.
Kærlig hilsen Jan

dec
15
tors
2022
Afslutning torsdag d. 15. december
dec 15 kl. 19:00 – 22:30

Juleafslutning til alle sangere i SRK.
Torsdag d. 15. december siger vi farvel og tak til hinanden for 1. halvdel af sæsonen. Vi starter som sædvanlig i øvelokalet med at synge 1. times tid. Derefter er der i skrivende stund 2 muligheder: Enten fortsætter vi i skolekøkkenet med æbleskiver og hvad dertil hører, som vi selv har med, eller også går vi på Postgården og afslutter der. Det sidste afhænger af, hvad vi skal betale for et traktement med gløgg og æbleskiver, og om I er med på den. Det er endnu ikke på plads, og nærmere info følger. Hvis alt går som det plejer her i koret, er der ingen tvivl om, vi får sat et værdigt punktum for efterårssæsonen.
Kærlig hilsen Jan

jan
12
tors
2023
Opstartsdato efter nytår
jan 12 kl. 19:00 – 21:30

Kære sangere i SRK.
Efter at have fordøjet såvel julegodter som nytårsforsætter, er vi endelig tilbage d. 12. januar med stor appetit på at synge. Skulle I have mødt nogen i juleferien, der har en lille sanger i maven, skal I endelig prøve at få dem med til korsang. Så længe de ikke har prøvet det, ved de jo ikke, hvad de går glip af! Det bliver indledningen på et forhåbentlig dejligt og aktivt forår, hvor vi i første omgang skal afholde generalforsamling d. 2. februar, dernæst en reduceret “korweekend” d. 25. februar, og endelig “Vilde Vestsjælland” d. 25. marts. Spændende bliver det, om vi skal ud og give koncerter, så vi kan få afprøvet det vi har øvet på,og få glædet en masse mennesker.
Vi glæder os til at se jer alle igen, bestyrelsen SRK