FØLG MED

I Skælskør Rytmiske Kor øver vi ugenligt, men vi er også ofte ude at optræde. På denne side kan du følge med i vores arrangementer, koncerter og øvedage.

dec
2
tors
2021
Koncert i Tjæreby Forsamlingshus d. 2. december
dec 2 kl. 18:00 – 20:00

Kære alle kormedlemmer.
Vi er inviteret til at give koncert torsdag d. 2. december i Tjæreby forsamlingshus. Det er i forbindelse med et af deres spis-fælles arrangementer, så der kan være mulighed for at deltage i denne del af arrangementet efter vi har sunget. Om dette kommer der mere info senere. Da det er på en øveaften,er alle til rådighed bortset fra uforudsete afbud, så vi kan give gæsterne en stor oplevelse. Dejligt bliver det at komme ud og synge igen for et rigtigt publikum, vi ses i Tjæreby.
Store korhilsner, bestyrelsen

dec
12
søn
2021
Koncert i Kosmorama søndag d. 12. december
dec 12 kl. 13:00 – 15:30

Kære alle kormedlemmer.
Vi er inviteret til at give koncert i byens bedste biograf søndag d. 12. december kl. 14. Vi skal naturligvis varme op, så mødetidspunktet bliver kl 13. Repertoiret fastsættes af Lars, mon ikke vi får en blanding af jul og rytme. Vi glæder os over, at biografens publikum vil se/høre os, og lad os give dem en fantastisk oplevelse at gå hjem og fejre 3. søndag i advent på.Vel mødt, vi ses i Kosmorama.
Store korhilsner, bestyrelsen

dec
16
tors
2021
Afslutning på Solbakken torsdag d. 16. december
dec 16 kl. 19:00 – 21:00

Kære alle kormedlemmer.
Så er det ganske vist, vi giver koncert,lukker efterårssæsonen og går på juleferie fra Solbakken d. 16. december. “Jeppe” har inviteret koret til at synge julen ind på “hendes” efterskole, og i forlængelse af koncerten holder vi vores juleafslutning på stedet. Det bliver et flot punktum på et dejligt efterår, hvor vi efter en lang periode med meget skiftende aktivitetsniveau, har kunnet vende tilbage til normalen efter sommerferien. Nærmere info om praktiske detaljer følger senere.
Kh Jan