FØLG MED

I Skælskør Rytmiske Kor øver vi ugenligt, men vi er også ofte ude at optræde. På denne side kan du følge med i vores arrangementer, koncerter og øvedage.

aug
29
man
2022
Sang for dronningen på Borreby d. 29. august
aug 29 kl. 17:00 – 21:00

Bedre sent end aldrig, men flere ting skulle falde på plads, og nu er brikkerne, hvor de skal være. Vi har jo flyttet opstartsdatoen til d. 11., og det hænger sammen med, vi skal være skarpe og klar med vores repertoire ( 2-3 numre)til mandag aften d. 29. på Borreby, hvor der skal afholdes en festforestilling i anledning af dronningens besøg i Slagelse kommune (dronningen kommer også til Skælskør d. 29.). Vores kor indgår som en del af aftenens underholdning, og det er naturligvis glædeligt, vi kan være med til at give gæsterne en dejlig aften, og os selv en unik oplevelse. Tidspunktet for vores optræden er endnu ikke fastlagt, men kommer senere. Foreløbig ses vi på torsdag d. 11. kl. 19 i øvelokalet.

Mange sommerhilsner Jan

sep
10
lør
2022
Korets 20 års jubilæumsfest d. 10. september kl 18.30 i Det Røde Pakhus
sep 10 heldags

Det er ganske vist: I år er det 20 året for Skælskør Rytmiske Kor’s stiftende generalforsamling, og det skal vi naturligvis fejre. Derfor har vi sammensat en overdådig aften, hvor vi selv giver koncert, der er underholdning, og rockbal med “Nærmest Udsolgt”. Der er virkelig lagt op til en aften, hvor koret fester sammen med Skælskør by. Også I gamle medlemmer af koret vil blive inviteret, dem af jer der har lyst og mulighed, kan komme til at synge med på enkelte af gamle numre. Derom vil I blive orienteret i den invitation, I får tilsendt inden sommerferien. Tidligere og nuværende medlemmer har gratis adgang, der åbnes for billetsalg (100kr pr.stk) på Billetto inden sommerferien for alle øvrige gæster, og der vil også blive billetsalg ved indgangen. Så kom og vær med til at skyde de næste 20 år i gang, vi glæder os til at tage imod jer alle!!
PS: Gamle medlemmer, der ser dette, må meget gerne sende deres mail-adresse til: jamus@mail.tele.dk, så I kan få tilsendt en invitation.
Mange store korhilsner, bestyrelsen Skælskør Rytmiske Kor