Udsættelse af “Vilde Vestsjælland”

VILDE VESTSJÆLLND ER UDSAT PGA COVID-19 SMITTERISIKO

COVID-19 (Corona virus) spreder sig nu med stor hastighed i Danmark, og det er ikke i samfundets interesse, at vi med vores arrangement er med til at forværre den situation.

Det er med beklagelse, at vi må meddele, at vi derfor er nødt til at udsætte Vilde Vestsjælland. Men pga. den seneste alarmerende udvikling indenfor smittespredningen føler vi, at det er det eneste rigtige at gøre.

Vi er klar over, at Vilde Vestsjælland er et arrangement, som mange havde glædet sig til. Både til at deltage i på scenen og som publikum i salen. Derfor vil vi indenfor de nærmeste dage melde en ny dato ud, formentlig i starten af sommeren, hvor arrangementet i stedet vil blive afviklet, og hvor risikoen for smitte gerne skulle være faldet til et mere acceptabelt niveau.

Du vil også i fremtiden kunne finde info om arrangementet her: https://www.facebook.com/vildevestsjaelland/

Har du allerede købt billet, kan du vælge enten at beholde den, og den vil så kunne bruges til det kommende arrangement. Du kan også vælge at få refunderet pengene. Hvis du ikke automatisk modtager mail om dette, kan du skrive til billetter@rytmekor.dk. Vi skal behandle det så hurtigt, vi kan.

Vi takker igen mange gange for interessen for Vilde Vestsjælland, og vi glæder os meget til at se jer senere på sæsonen til et brag af en fest!