okt
9
lør
2021
Kortræf lørdag d. 9. oktober
okt 9 heldags

Kære alle kormedlemmer.
Nu ser det endelig ud til, vi kan afholde årets kortræf i nogenlunde “normalt” regi, d.v.s vi kan lukke et antal personer ind, som svarer til tidligere før corona. Vi glæder os naturligvis til at fylde Pakhuset med sang, og Jane Wind er engageret som underviser, så der er garanti for endnu et kortræf med høj motivation i rytmisk korsang. Indbydelserne vil være ude i slutningen af uge 32, så hold øje med indbakken og hjemmesiden under “kortræf”. Vi ses d. 9. oktober!!
Mange korhilsner, bestyrelsen Skælskør Rytmiske Kor

nov
13
lør
2021
Øvedag for julerepertoire/julefrokost 13. november
nov 13 heldags

Kære alle kormedlemmer.
Så har vi atter booked Bøgelunde forsamlingshus til øvning af julerepertoiret med efterfølgende julefrokost. Vi mødes 9.30-9.45, så vi er på fra kl 10.00. Der er naturligvis pauser indlagt, så medbragt mad og kaffe/the/kage kan nydes, inden vi stopper med at synge omkring kl 16.30. Derefter dækker vi bordet til julefrokosten, sætter alle vores medbragte lækkerier på buffeen, bænker os omkring bordet, og hygger os til ud på aftenen. Det sidste er vi rigtig gode til, og vi håber på stor tilslutning til arrangementet, så julerepertoiret “sidder i skabet”.
Vi ses i Bøgelunde.
Mange hilsner bestyrelsen

dec
2
tors
2021
Koncert i Tjæreby forsamlingshus d. 2. december
dec 2 kl. 18:00 – 20:00

Kære alle kormedlemmer.
Vi er inviteret til at give koncert torsdag d. 2. december i Tjæreby forsamlingshus. Det er i forbindelse med et af deres spis-fælles arrangementer, så der kan være mulighed for at deltage i denne del af arrangementet efter vi har sunget. Om dette kommer der mere info senere. Da det er på en øveaften,er alle til rådighed bortset fra uforudsete afbud, så vi kan give gæsterne en stor oplevelse. Dejligt bliver det at komme ud og synge igen for et rigtigt publikum, vi ses i Tjæreby.
Store korhilsner, bestyrelsen

dec
12
søn
2021
Koncert i Kosmorama søndag d. 12. december
dec 12 kl. 13:00 – 15:30

Kære alle kormedlemmer.
Vi er inviteret til at give koncert i byens bedste biograf søndag d. 12. december kl. 14. Vi skal naturligvis varme op, så mødetidspunktet bliver kl 13. Repertoiret fastsættes af Lars, mon ikke vi får en blanding af jul og rytme. Vi glæder os over, at biografens publikum vil se/høre os, og lad os give dem en fantastisk oplevelse at gå hjem og fejre 3. søndag i advent på.Vel mødt, vi ses i Kosmorama.
Store korhilsner, bestyrelsen