feb
2
tors
2023
Generalforsamling 2. februar 23 kl. 18
feb 2 kl. 18:00 – 19:00

Kære alle medlemmer i Skælskør Rytmiske Kor.
Torsdag d. 2. februar 2023 kl 18 afholdes ordinær generalforsamling i Skælskør Rytmiske Kor i musiklokalet på Skælskør skole.
Dagsorden ifølge vedtægterne, på valg er Ann Christin Hansen (næstforkvinde) og Jan Jensen (formand). Begge modtager genvalg.
Korets medlemmer som ikke synger, er meget velkomne til at deltage, komme med input, og sætte deres præg på beslutninger der træffes.
Mange korhilsner, bestyrelsen

feb
25
lør
2023
Kordag d. 25. februar i Boeslunde Kirkelade
feb 25 kl. 10:00 – 23:00

Kære alle SRK-sangere.
Vores korweekend er forvandlet til en kordag, hvor vi stadig har undervisning hele dagen (fra kl. 10 til omkring kl. 16.30), har bevaret aftenens spisning af medbragte retter og efterfølgende hygge på programmet. Grunden til vi har strøget søndag formiddags undervisning, er ganske enkelt at tilslutningen er for lav til, at det har en samlet værdi for koret. D.v.s. overnatningen også er væk. Til gengæld regner vi med, tilslutningen er stor til lørdagens arrangement, så alle føler, de får det sædvanlige med hjem fra arrangementet. Tilmeldingsliste og liste til medbragte retter følger senere. Så glæd dig til endnu en dag i selskab med dine korvenner d. 25. februar i Boeslunde kirkelade.
Mange korhilsner, bestyrelsen

mar
25
lør
2023
Vilde Vestsjælland d. 25. marts i Det Røde Pakhus
mar 25 kl. 18:00 – 23:30

Kære alle sangere i SRK og øvrige interesserede.
Så er det dagen for forårets store begivenhed i Det Røde Pakhus, nemlig afviklingen af “Vilde Vestsjælland”. Det er absolut en stor aften i musikkens og underholdningens tegn med start kl 18 og slut omkring kl 23. Fra kl 18 til kl 19 er der spisning for dem, der har tilkøbt det, og derfra er aftenen fyldt med optræden af musikalske og kunstneriske grupper/personer, deriblandt naturligvis Skælskør Rytmiske Kor. Alle ressourcer er sat i værk for at lave et så godt program som muligt for alle gæsterne, så vi tør godt love et brag af en aften. I skrivende stund arbejdes der stadig på at få programmet og navne på plads, dette bliver oplyst senere. Billetter kan købes på “Billetto” fra start februar, så vær klar når billetsalget starter, der bliver rift om pladserne. Vi ses til forårets store tilløbsstykke i Det Røde Pakhus d. 25. marts.
Mange hilsner, Skælskør Rytmiske Kor